Branding blog

Én hogyan csinálnám, de szerintem Ők máshogyan csinálják. Hol a probléma? -> Elmodnom

Instagram

Instagram

Aczél Endre szappannal öblítsen

2014.03.05. 21:32 hauweibp

Komolyan mondom, elképedve olvastam az általam egyébként is nagyra tartott Hajdú Péter Facebook bejegyzését, melyben az újságíró legenda, Aczél Endre keresetlen szavakkal bírálja a Nagy duettes szereplését. 


TN6_B847044.JPGEgyszerűen nem fér a fejembe, hogy egy híres, köztiszteletben álló ember, mint jelent esetben Aczél Endre, televíziós, újságíró legendának miért van szüksége arra, hogy olcsó, semmitmondó hülyeséggel egy kis médiavisszhanghoz juthasson. "Minél magasabbra repül a sas, ha közben meghal, annál nagyobbat tud zuhanni." Barátaimmal, ismerőseimmel beszélgetve érintettük Aczél Endre bejegyzésének témáját is. Nagyon érdekelt, hogy én látom e rosszul a dolgokat, hogy ez az új "trend" mennyire népszerű az olvasóközönség körében. Kivétel nélkül mindenki elítélte a bejegyzést és eléggé meg volt a vélemény Aczél Endréről. Az agyamat képes vagyok eldobni attól, amit olvastam. Király Tamás után Aczél Endre írt egy olyan kommentet, ami az eddig felépített personal brandingjét egyértelműen rombolja: 

1795749_548491125258395_1992667111_n.jpgA jó kurva anyjukat! Neki is meg a férjének is. Mérhetetlen feltűnési és becsvágyukban még énekelni is akarnak - és tudnak is, tekintettel a Tv2 producereinek kiváló ízlésére. Vagy Másra? Se Hajdú Péternek se az igazán dupla senki Sarka Katának semmi hangja. De kiállnak majd fölveszik a gázsit. Vajon miért? Miért nem hajtja őket el az elsp producer? Itt valami egészen különleges "orbanizmusnak" kell lennie. Dögöljek meg, ha a Hajdú/Sarka páros nem a köztudott fideszes csúcskapcsolataival revolverezi a TV2 producereit, már ha azokat egyáltalán kell... Ha nem tudják, hol lakik a jóisten, de legalábbis az a szuperkarrierista, aki szépen beépült a Fidesz felső régióiba. Ekkora tehetséggel.++

Hajdu535.jpgÜzenetével azt szerette volna sugallni, hogy Hajdú Péter szerinte egyértelműen politikailag zsarolja a televízió vezetését, illetve a műsor zenei előképzettség híján nézhetetlen. Eddig rendben is lenne, ez a véleménye, mondja el bátran. A probléma ott van, hogy nem CSAK SZAKMAILAG bírálta, hanem EMBERILEG is. A kettő között fényévnyi különbség van. A "kurva anyjukat" kifejezést nem hiszem, hogy nagyon boncolgatni kell ahhoz, kit sért leginkább. Valamire való, tanult ember, pláne értelmiségi ember SOHA ne vegye a szájára mások anyját, pláne nem a családot. Ha tovább megyek, akkor egy ilyen vitát úgy gondolom nem interneten keresztül rendezni. Ha ennyire biztos a dolgában, nem biztos, hogy Hajdú ellentáborának felhergelésével kellene sajtóvisszhanghoz jutnia. Ez, ahogy mondják, méltatlan. 

Tanulság: Ha valakit bírálni akarunk, akkor ne a legkézenfekvőbb és legalpáribb stílusban tegyük (emberileg bíráljuk), hanem sorakoztassunk fel érveket és szakmai állításunkat több ponton támasszuk alá a vulgaritás teljes mellőzésével!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://branding.blog.hu/api/trackback/id/tr675845116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása