Branding blog

Én hogyan csinálnám, de szerintem Ők máshogyan csinálják. Hol a probléma? -> Elmodnom

Instagram

Instagram

Az Én szent teheneim

2014.02.28. 00:01 hauweibp

Úgy gondolom minden embernek vannak olyan példaképei, szent tehenei, akikre felnéz szakmailag (emberileg is). Hál' Istennek olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy több ilyen személlyel személyes, baráti kapcsolatot is ápolhatok. Nagyon hálás vagyok, hogy tanulhattam tőlük, ezért szeretném röviden bemutatni azokat, akik nagy hatással voltak, vannak rám. 

Barna László

944561_694533737239490_1722271385_n (1).jpgVéleményem szerint Barna László az ország egyik legjobb kommunikációs és kreatív startégája, másodállásban a legismertebb esküvőmarketing specialista, hazai ceremóniamester. Baráti kapcsolatunk egészen 2010-re vezethető vissza, mikor a Generál Médiánál együtt dolgozhattunk. Egészen fiatal korától kezdve dolgozik de saját elmondása szerint esküvői szakmába beleszületett. Eddig számtalan iparágban fordult meg, pályafutását pedig számtalan siker övezi. 

Héjj Szilárd

1974536_10200935233337876_416847231_n.jpgAz országban leginkább csak MarketingArcként ismert Héjj Szilárd kitűnő kommunikációs, marketing stratéga, aki jelenleg freelancerként partnerek százainak segít életben maradni egy folyamatosan változó, gyors világban. Vendégelőadóként konferenciákon, valamint a Corvinus Egyetemen találkozhattatok vele. Én rendkívül hiszek a sorsszerűségben. Körülbelül másfél éve ismerjük egymást személyesen, de már az első találkozó alkalmával megtaláltuk a közös hangot. Az együttgondolkodás és tervezés hatására elmondhatom, hogy nem csak baráti, de üzleti kapcsolatba is kerültünk. 

Szatmári Elemér

1422603_10201823920137430_219532302_n.jpgElemérrel teljesen spontán futottunk össze egy MeetOff kapcsán. Megismerkedésünk elején saját maga mesélt szakmai pályafutásáról. Ő a legjobb példa arra, hogy megfelelő kitartással, hittel és időgazdálkodással elképesztő teljesítmény érhető el. A hosszú évek során rendkívüli tapasztalati, tudásbeli tőkére tett szert. Rendkívül tiszteletre méltó, hogy mindent saját erejével, munkájával ért el. Elemér már sok iparágban megfordult, számos márka bevezetésében, kialakításában segédkezett, véleményére pedig rendkívül sokan kíváncsiak. 

Perlaky-Papp József

perlaky.PNGSajnos Perlaky Papp Józseffel személyesen még nem sikerült találkoznom, mégis rendkívül sokat tanultam tőle. Azt hiszem kevesen vagyunk, akik nem a BKF-en tanulnak, mégis szinte az összes publikációját, szereplését, cikkét látták, olvasták. PR, Krízis stratégaként rendkívül sok helyen találkozhatunk a nevével, de nem utolsó sorban a Budapesti Kommunikációs és Üzleti főiskola docense, valamint a Magyar Public Relations Szövetség elnökségi tagja. 

Szólj hozzá!

Címkék: brand szakértő példakép indítás Bemutatkozás

A bejegyzés trackback címe:

https://branding.blog.hu/api/trackback/id/tr695834422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása